Mälarlift i samarbete med Västmanlands Idrottsförbund

För er som inte känner till Mälarlift sedan tidigare är vi verksamma inom liftuthyrningsbranschen. Vi drog igång verksamheten i Västerås 1984, då som ett litet, litet familjeföretag. Trots att företaget idag är relativt stort med depåer även i Stockholm, Uppsala och Gävle är vi fortfarande samma familj som driver verksamheten och vi gör det i samma familjära anda som vi alltid gjort.

Anledningen till att vi dragit igång detta välgörenhetsinitiativ är att vi vill vara med och bidra ur ett samhällsperspektiv. Vi vet av egen erfarenhet, som idrottsledare på fritiden, att det finns barn som idrottar i för små skor för att man inte har råd att köpa nya. Vi vet också att det finns barn som måste avstå cuper eller tävlingar för att man inte har råd att betala tävlingsavgiften. Vi vill inte att ekonomin ska vara avgörande för om våra barn ska kunna vara en av alla andra i laget och därför vill vi nu hjälpa till genom detta initiativ. Vi skjuter till 135 000 kr om året vilket räcker till 180 idrottsbidrag á 750 kr. Dessutom har vi byggt en doneringsfunktion på hemsidan och via den kan såväl företag som privatpersoner lämna egna bidrag – Ju fler bidrag vi får in, desto fler barn kan vi hjälpa!

Vi har bästa möjliga samarbetspartner i detta projekt, nämligen Västmanlands Idrottsförbund (VIF). De har registrerat ett konto som alla bidrag sätts in på, ett konto som enbart de har access till.  VIF har även avsatt personal som administrerar hela processen från mottagande av ansökning till utbetalning av idrottsstöd. Det är alltså VIF som fungerar som själva länken mellan förälder och klubb.

Vill du också stödja barn och ungdomars idrottande i Västmanland?

Ju mer pengar vi får in desto fler idrottsstöd kan vi dela ut. Samtliga donationer går oavkortat till idrottsstöd.

Under fliken Välgörenhetsmottagare och Välgörenhetsgivare redovisas varje månad hur många idrottsstöd som har delats ut samt vilka företag och privatpersoner som har donerat just dessa pengar. Som privatperson väljer du om du vill att ditt namn ska finnas med på denna lista eller om det istället ska stå Anonym donation.

Klicka här om du vill göra en donation