Hej!

Vi är ambassadörer för Skyhöga favoriter och vi tycker att idrott är helt fantastiskt för den för med sig glädje och skapar gemenskap. Genom drotten får vi uppleva massor av känslor – allt från lycka och passion till ilska och frustration. Vi får lära oss vad respekt och fair play handlar om – dels gentemot motståndare och medspelare, men även gentemot ledare, domare och publik.

Vi får lära oss att det ibland är extra jobbigt men också att det då finns kompisar och ledare som är där och tröstar eller stöttar. Vi får även lära oss att själv vara den som finns där när det är jobbigt för någon annan.

Vi får lära oss att ingenting är omöjligt, plötsligt vänder allt hur mörkt det än såg ut för bara en liten stund sedan. Och det är då vi får vi känna den där härliga känslan av fullständig lycka. Det är då vi känner stolthet över att vi kämpade vidare och att vi aldrig slutade göra vårt bästa. Den känslan är ovärderlig och alla som får vara med och uppleva den känslan är vinnare oavsett hur långt man, senare som vuxen, kommer nå inom sin idrott.

Kämpa på och ha kul – vi hejar på dig!

Klicka på bilderna nedan och läs mer om vilka idrotter vi utövade som barn och vad idrotten har betytt för oss.